fbpx

“Trobada de Talent” és un concurs de talents per posar en contacte creadors audiovisuals amb productors.

Trobada de Talents

“Trobada de Talents” és l’exitós Campus de Talent basat en concurs de guions amb projecte que fa dos anys que es duu a terme al Galacticat, amb gran èxit de participació i molts suports i reconeixement per part del sector.

S’accepta qualsevol projecte, de qualsevol gènere, enfocament i contingut. L’objectiu és impulsar els creadors i les productores emergents mitjançant la generació de noves xarxes de contacte amb diversos sectors de la indústria, així com la realització de classes magistrals per als guanyadors amb l’objectiu de formar-los i preparar-los per a les trobades que s’organitzaran durant l’esdeveniment.

El període de recepció de projectes començarà el 18 de Març de 2024. Des d’aquest dia i fins al 22 de Maig de 2024 a les 23:59h., els projectes i els seus equips creatius podran concursar en el procés descrit en les bases de participació.

Al llarg d’aquest període de temps, EL FESTIVAL obrirà diverses categories perquè els usuaris puguin participar de forma indistinta en totes o en alguna d’elles, tenint les mencionades bases el caràcter de Condicions Generals de participació per a tal concurs.