fbpx

El Festival

GALACTICAT

El Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent – GALACTICAT, que forma part de CATALUNYA FILM FESTIVALS, et porta el cinema fantàstic, de terror i de ciència ficció més genuí. Reviu els clàssics un altre cop al cinema i descobreix les millors novetats del gènere!

Galacticat és un Festival de cinema fantàstic i de terror dirigit a tots els cinèfils i en especial als amants de la ciència-ficció i el terror. Aquest any Galacticat compleix la seva 8a edició i manté l’epicentre de les projeccions als cinemes Majèstic i a l’Avinguda Catalunya de Tàrrega.

La VIIª edició del Galacticat es va haver d’amagar de l’apocalipsi i esperar que el virus CV passés de llarg de Tàrrega… Però no patiu, tota la feina feta durant els llargs mesos de programació i de confinament no han caigut en l’oblit, sinó que han passat a engrossir la programació de la VIIIª edició, que serà la mare de totes les edicions! Galacticaters, prepareu-vos pel Galacticat més ple, més llarg i més bestial de tota la història! Prendrem els carrers i tornarà l’espectacle! Llarga vida al cinema! Llarga vida al Galacticat!