fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Documental

What Happened To You

What Happened To You​​ – Alec Goldberg (Estats Units, 2023)

Anglès, VOSC
25:37

Sinopsi

Dos amics de la infància, ara còmics, exploren junts el trauma passat.

Director

Alec Goldberg és un director i editor que treballa en documentals, narrativa, vídeos musicals i publicitat.

Centrant-se en històries que tenen un potencial impacte social positiu, la major part del treball documental i narratiu d’Alec se centra en contextos de trauma i transformació.

Treballant en campanyes per a marques com Porsche, Chevron, Jordan i Off-White Goldberg equilibra la seva exploració de la forma i la història entre els diferents tipus de projectes, alhora que desenvolupa una comprensió de les diferents branques de les indústries cinematogràfica i de contingut de vídeo.

El seu curt documental del 2021, en col·laboració amb la revista Abstract, va presentar l’artista Thai Mainhard i des de llavors s’ha projectat a nombrosos festivals i espectacles, incloent-ne la presentació principal durant el Los Angeles Art Show.

El 2024, Alec estrenarà el seu primer llargmetratge, ‘Sitting in the Fire’ i els curtmetratges: ‘What Happened to You’ [Semifinalista dels premis Indie Shorts Awards de Cannes] i ‘Movers’ [Guanyador del Festival de Cinema de Copenhaguen]; tot amb el trauma i la transformació al centre de les històries.

Tráiler

What Happened To You
Alec Goldberg