fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

Valentín, 1989

Valentín, 1989 – David Hebrero (Espanya, 2023)

Espanyol
23:00

Sinopsi

La Isabel es desperta per descobrir que la seva mare ha desaparegut misteriosament i que avui, just avui el Dia de Sant Valentí, la seva adolescència acabarà bruscament.

La Isabel ha d’assumir el rol de protectora dels seus dos germans petits quan el seu pare, a qui ella mateixa havia fet fora de casa, torna aprofitant que la seva mare ha marxat.

Director

David Hebrero és un director madrileny que ha desenvolupat gairebé tota la carrera a l’estranger.

El 2015 es muda a Los Angeles on comença la seva carrera com a Director de Fotografia mentre dirigeix ​​els seus primers curtmetratges: “Color Blues” i “Paralelos”.

El 2018 i amb 23 anys estrena el seu primer llargmetratge “Dulcinea”, un drama fantàstic rodat a cavall entre Europa i Estats Units.

El 2022 estrena la seva segona pel·lícula com a director “Y todos arderán”, una cinta de terror fantàstic que es presenta al Festival de Sitges abans de guanyar el Fantaspoa de Brasil o el Premi de la Crítica de l’ScreamFest a Los Angeles.

Actualment compagina la seva productora Nostalgia Films en què escriu i dirigeix ​​els seus propers projectes amb el seu treball com a Director de Fotografia per a llargmetratges i publicitat.

Tráiler

Valentín, 1989
David Hebrero