fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

Sarcum

Sarcum –  Ignacio Malagón (Espanya, 2024)

Espanyol
12:57

Sinopsi

Antonio, un escriptor en plena crisi, decideix contractar els serveis de Sarcum Solutions, una empresa tecnològica que es dedica a facilitar una tasca que a Antonio li resulta molt difícil fer per si mateix.

Director

El 2016 acaba estudis superiors de Realització per a Cinema a EMAV (Barcelona). Aquest mateix any funda La Lombarda Films, on juntament amb amics que també vénen del món audiovisual i amb els que fa sketches i gags des del 2001 realitza la sèrie The Last Call (2016), que té un gran recorregut per YouTube i per festivals de web sèries.

Escriu i dirigeix pel·lícules per a La Lombarda Films, amb les quals es donen a conèixer a molts festivals i es fa amb diversos premis. A destacar L’últim tren al Rock n Roll (2021), un llargmetratge que és la conclusió de la TV Sèrie The Last Call, però aquesta vegada s’estrena a Netflix, Amazon Prime Video i Filmin, després d’un recorregut internacional de festivals (Festival de Sitges, Lusca, Illa Calavera…) en què guanya diversos premis, (Millor producció: Festival internacional de cinema de calçada de calatrava, Premi del públic a Ibicine, Millor edició i Millor BSO a Cine No Visto).

Ignacio Malagón segueix realitzant treballs amb La Lombarda Films, el seu últim curtmetratge és SARCUM, realitzat a finals del 2023, però que serà una estrena del 2024. Té diversos projectes més, entre ells un llargmetratge de Terror, Aventura HORRORDOMO, el qual a dia de avui està en plena cerca de finançament.

Tráiler

Sarcum
Ignacio Malagón