fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Documental

Donde No Habite El Olvido

Donde No Habite El Olvido – María Clauss (Espanya, 2023)

Anglès, Espanyol
13:00

Sinopsi

Huelva va patir una dura repressió per part dels sublevats durant els anys de la guerra civil i a posteriori. Tot i que el mes d’agost de 1936 ja no es van succeïr més batalles a la província, hi ha haver més de 8.000 desapareguts i 126 fosses identificades.

Una carta de comiat, llocs de repressió, històries de vida dels represaliats a través dels relats de les filles i fills; creen un relat perquè NO HABIT L’OBLIT.

Directora

Fotògrafa Freelance. Llicenciada en Ciències de la Informació, branca Imatge i so per la Universitat Complutense de Madrid 1992. Experta en tècniques de realització de documentals TV per la mateixa Universitat.

Gestora cultural de FESTCOMARCASPHOTO (festival Internacional de fotografia i arts visuals. www.festcomarcasphoto.com).

Promotora i Directora de creativa WOFESTHUELVA (mostra de cinema realitzat per dones. www.wofesthuelva.es).

Sòcia fundadora de l’associació INvisible, el periodisme visible que transforma el món.

Exposicions fotogràfiques recents: ON NO HABIT L’OBLIT exposició individual, amb què va guanyar el premi de fotografia Humanitària Internacional Luis Valtueña 2022.

GALERIA DE MIRALLS col·lectiva CENTRE ANDALÚS DE FOTOGRAFIA, comissariada per Juan Manuel Bonet i organitzada pel centre andalús de fotografia.

EL MEU AVI L’ESPIA? Darrere les petjades de William Martin, exposició individual. Quadern Kursala núm. Directora de la Trobada Directors de fotografia de la Universitat Internacional d’Andalusia 2022, i aquest 2023 Directora de la Trobada Directors d’Art a la Universitat Internacional d’Andalusia, dins de l’Escola Iberoamericana de Cine.

Tráiler

Donde NO habite el olvido
María Clauss