fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

Ahora vuelvo

Ahora vuelvo – Lucas Paulino, Gabe Ibáñez (Espanya, 2023)

Espanyol
12:34

Sinopsi

La Maria, una nena de 7 anys, es queda sola a casa mentre la seva mare surt a comprar per sopar. El temps només es prolonga fins a la nit. Quan algú truca a la porta, la Maria dubta si és la seva mare o no.

Directors

lluques paulí
Ahora Vuelvo és el tercer curtmetratge de Lucas Paulino. Amb els dos anteriors va obtenir nombrosos premis a nivell nacional i internacional. Sam Raimi va comprar els drets del seu primer curt: Bedtime Storie.
Lucas també és el fundador de l’agència de publicitat El rus de Rocky, considerada una de les més creatives tant d’Espanya com de Llatinoamèrica.

Gabe Ibáñez
Nascut a Madrid i llicenciat en Ciències de la Imatge per la Universitat Complutense, Gabe Ibáñez va començar la seva carrera professional treballant com a geòmetra i supervisor de postproducció. Des de l’any 2000 ha desenvolupat la seva carrera a diferents països com a director publicitari, sent els seus treballs premiats en nombrosos festivals internacionals. L’any 2001 va fundar l’empresa de disseny i postproducció User T38, amb la qual des de llavors desenvolupa visualment els seus projectes cinematogràfics.
El 2007 va guanyar el Premi Especial del Jurat al Festival de Clermont-Ferrand amb el seu curtmetratge MÁQUINA. L’any 2009 va estrenar FERRO a la Setmana de la Crítica, al Festival de Cinema de Cannes. El 2014 dirigeix i escriu AUTÓMATAS, pel·lícula protagonitzada per Antonio Banderas.

Tráiler

Ahora vuelvo
Lucas Paulino, Gabe Ibáñez