Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

ZWART

ZWART de Tommie Geraedts (Holanda, 2019)

Holandès, VOSC, VOSE
7 min 19 sec

Sinopsi

* Nascut el 1988, Tommie Geraedts és un director que treballa des d’Amsterdam. Amb un bagatge en disseny i efectes visuals, combina aquestes disciplines juntament amb la ficció  per explicar les seves històries. Cada vegada està més interessat en les històries humanes que voregen la metafísica, però sempre basades en el món actual.

Ha rebut l’encàrrec de dirigir pel·lícules per al museu van Gogh, Stedelijk Museum, T-mobile, Dell i Videoland, entre moltes altres que van aconseguir milions de visualitzacions. Una vegada, fa molts anys, fins i tot (accidentalment) va rebutjar Kanye per anar a viatjar amb el seu millor amic (història real).

 

* Quan el Ronnie, una mica ingenu, renuncia a una mica massa d’informació personal durant les preguntes de verificació del seu ordinador, a canvi rep una invitació personalitzada del seu sistema operatiu. Després d’acceptar l’oferta, el seu sistema operatiu es fa càrrec de l’ordinador, obligant Ronnie a fer tot el que estigui al seu abast per mantenir els seus foscos desitjos en secret per a la seva nova xicota.

ZWART-Tommie-Geraedts
Tommie-Geraedts