Seccions Oficials / Llargmetratges

ZERSCHLAG MEIN HERZ – CRUSH MY HEART

ZERSCHLAG MEIN HERZ – CRUSH MY HEART, d’Alexandra Makarová (Àustria, Eslovàquia, 2018)

Alemany, eslovac, VOS_ENG
1h 39min

Sinopsi

* Alexandra Makarová va néixer el 1985 a Košice, Eslovàquia. Després de la caiguda del teló d’acer, es va traslladar amb la seva mare, una pintora impressionista, a Viena, Àustria. Va estudiar direcció i guió a Viena. Els seus curtmetratges com AN EINEM ANDEREN TAG i SOLA, van participar en diversos festivals internacionals. Makarová viu i treballa a Viena i Berlín.

CRUSH MY HEART és el seu primer llargmetratge. També és el primer llargmetratge de l’operador Georg Weiss, el productor Simon Schwarz, l’escriptor Sebastian Schmidl, el compositor Johannes Winkler i la primera experiència d’actuació per al repartiment principal per als actors principals, Simona Kovacova i Roman Pokuta.

* En algun lloc als afores de Viena, el mafiós gitano Rocky governa la seva “família” amb mà de ferro. Entre els membres hi ha el captaire adolescent Pepe, que es veu obligat a lliurar els seus ingressos diaris. Un dia, la jove Marcela arriba des de l’Eslovàquia Oriental, com a paga per a resoldre el deute del seu pare. Al cap de poc, l’amor neix entre ella i Pepe. El problema és que Rocky té els seus propis plans per a Marcela.

ZERSCHLAG MEIN HERZ – CRUSH MY HEART
ZERSCHLAG MEIN HERZ – CRUSH MY HEART