fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

WHEN THE WORLD COMES TO AN END, I WILL HAVE LOVED YOU

WHEN THE WORLD COMES TO AN END, I WILL HAVE LOVED YOU – Gloria Gammer (Àustria, 2022)

Anglès, VOS
14:59

Sinopsi

El món està en flames. Andy es salva carregant la seva ment al món digital. Alguna cosa falla durant la transferència. Andy va a la recerca dels seus sentiments perduts.

Directora

Gloria Gammer treballa com a cineasta i artista en l’àmbit del vídeo i la performance. Viu i treballa a Berlín (DE) i Linz (AT).

Va néixer a mitjans dels anys vuitanta a la ciutat de l’acer de l’Alta Àustria Linz. Llicenciat en direcció de cinema a Barcelona, ​​Espanya, a l’Escola de Cinema i Audivisuals i al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya l’any 2009. Seminaris a la Universitat de les Arts de Berlín, l’Acadèmia de Cinema i Televisió Alemanya i la Universitat de Cinema de Babelsberg. entre 2015 i 2019, així com estudis extraprofessionals de filosofia a la Universitat Humboldt de Berlín.

Les pel·lícules de Gammer s’han projectat a festivals de cinema com L’Alternativa Festival for Independent Cinema Barcelona, ​​Diagonale Festival of Austrian Cinema, dokumentART Neubrandenburg o exDox Cologne. El 2010 va guanyar el premi Crossing Europe Local Artist Atelier amb el seu videoclip “The Law Of Time”. Projectes en l’àmbit de l’art mediàtic es van mostrar al File Festival Brazil, al Museu d’Arts Aplicades de Viena com a part del festival sound:frame, o a galeries com el Videoart Project Space LS34 de Berlín.

El seu treball i pensament artístic aborden actualment la relació entre humans i entre actors humans i no humans. A més del seu interès per l’antropocentrisme, s’interessa per l’estètica del campament i post-internet.

El 2020 Gammer és Artista en Residència de l’ORF III i està realitzant el curtmetratge WENN DIE WELT ZU ENDE GEHT, WERDE ICH DICH GELBT HABEN. El seu guió ÉS SUPER DIVERTIT TREBALLAR EN EL FUTUR és un dels quatre projectes seleccionats per a la residència de guió al Festival de Cinema de Kitzbühel 2020.

WHEN THE WORLD COMES TO AN END, I WILL HAVE LOVED YOU
Gloria Gammer