Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

Victim No. 6

Victim No. 6 – Nancy Menagh (Estats Units, 2020)

Anglès, VOS
21:38

Sinopsi

És el 1975 a la ciutat de Nova York, que ha estat anomenada “Fear City” pel Consell de Seguretat Pública. Donna es troba davant d’un quiosc abandonat, fumant un cigarret i llegint el titular: “The City Slasher Trashes Another Victim. Qui serà el següent?” Aviat se li va unir la seva amiga Judy. Es dirigeixen a un bar local per gaudir d’una nit fora, però separats després que la Judy es trobi amb algú que coneix. A l’esquerra sola, a Donna se li acosta un estrany atractiu. Però hauríem de confiar en tots els que ens trobem a Fear City?

Directora

Nancy Menagh va néixer i créixer a la ciutat de Nova York, exposant-la a una diversitat de cultures i idees. Es va graduar a la Tisch School of the Arts de la Universitat de Nova York, on va desenvolupar la seva estètica artística oferint-li l’oportunitat d’experimentar amb diferents gèneres. Va passar un semestre estudiant a la FAMU International de Praga – àmpliament considerada una de les millors escoles de cinema del món – on el seu curtmetratge The Cigar Ring va ser rodat en pel·lícules de 35 mm.

A part del seu treball com a escriptora i directora, també ha tingut l’oportunitat d’adquirir experiència sobre el terreny treballant com a directora adjunta i productora tant als Estats Units com a l’estranger. L’última pel·lícula de Nancy, As It Seems, va tenir un festival exitós, rebent diverses nominacions al “Millor curtmetratge”, i guanyant el premi “Millor Director d’un curtmetratge” de la Long Island International Film Expo.

Victim No. 6
Nancy Menagh