fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Documental

Trazos del alma

Trazos del alma​ – Rafa Arroyo (Espanya, 2021)

Espanyol, VO
13:47

Sinopsi

Encara que les ferides del passat es tanquin i perdonis a tots el que t’han fet mal, el dolor sempre queda al cor. Retrat íntim sobre la vida de Maria José Arroyo, recorrent les cicatrius del seu passat i descobrint la medicina de la seva ànima.

Director

Rafa Arroyo és director de cinema, director de fotografia i fotògraf. Abans treballava com a enginyer de telecomunicacions fins que va decidir canviar-ho per la seva passió i el seu somni, que és treballar al món del cinema.

Va cursar els estudis de Professional de Fotografia a EFTI, i posteriorment es va decantar per realitzar la Diplomatura de Direcció de Fotografia a l’Institut del Cinema de Madrid. Va començar desenvolupant projectes propis, entre ells “As I Lay Dying” (2018) i “The Oferring” (2019) que van ser publicats en plataformes com Directors Notes i Booooooom TV, i el curtmetratge “LOST” (2018) que va ser seleccionat en diversos festivals internacionals i nacionals tals com el Festival de Cinema Independent d’Elx, FECICAM’19 o l’Utah Film Festival Awards entre d’altres. A banda de fer ficció, ha treballat en comercials amb diferents clients com Acciona, Correus, ACB, Carrefour, Cash Converter, Netflix, i Multiòptiques entre d’altres.

Recentment ha realitzat el curtmetratge “Vera” (2021) que ha format part del catàleg Just Spainted: New Spanish Shorts 2021 que ha preparat l’ICAA i que ha estat present a l’edició del Mercat de Curtmetratges de Festival Internacional de Curtmetratges de Clermont-Ferrand 2021.

 

Dear Michael
Joan Bover