Seccions Oficials / Curtmetratges / Documental

Trazos del alma

Trazos del alma – Rafa Arroyo (Espanya, 2021)

Espanyol
13:47

Sinopsi

Fins i tot si les ferides del passat estan tancades i perdones a tots els que t’han fet mal, el dolor sempre roman en el teu cor. Un retrat íntim de la vida de María José Arroyo, traçant les cicatrius del seu passat i descobrint la medicina de la seva ànima.

Director

Rafa Arroyo és directora, directora de fotografia i fotògrafa. Va treballar com a enginyer de telecomunicacions fins que va decidir canviar-ho per la seva passió i el seu somni, que és treballar en el món del cinema. Va estudiar Fotografia Professional a EFTI, i més tard va decidir seguir un Diploma en Direcció de Cinematografia a l’Institut del Cine de Madrid.

Va començar a desenvolupar els seus propis projectes, incloent As I Lay Dying (2018) i The Oferring (2019) que es van publicar en plataformes com Directors Notes i Booooooom TV, i el curtmetratge LOST (2018) que va ser seleccionat en diversos festivals internacionals i nacionals com el Festival de Cinema Independent Elche, FECICAM’19 o els premis del Festival de Cinema de Utah, entre d’altres.

A més de fer ficció, ha treballat en anuncis amb diferents clients com Acciona, Correos, ACB, Carrefour, Cash Converter, Netflix, i Multiopticas entre d’altres.
Recentment ha fet el curtmetratge “Vera” (2021) que ha format part del catàleg Just Spainted: New Spanish Shorts 2021 preparat per la ICAA i ha estat present en l’edició del mercat de curtmetratges del Festival Internacional de Cinema de Clermont-Ferrand 2021.

Ara presenta el seu nou curtmetratge documental “Soul Lines” (Trazos del alma) (2021).

Trazos del alma
Rafa Arroyo