fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

The Creeping

The Creeping – Jamie Hooper (Regne Unit, 2021)

Anglès, VOS
01:34:00

Sinopsi

A causa d’una traumàtica experiència infantil, l’Anna fa molts anys que no torna a casa. Amb la seva àvia, Lucy, que pateix un empitjorament dels símptomes de la demència, l’Anna es trasllada a casa per cuidar-la. Poc després, comencen a passar coses estranyes. Tot i que al principi benignes, els esdeveniments aviat es transformen en una lluita de malson per la vida contra una presència malèvola. Ella descobreix que la prova està relacionada amb un fosc secret familiar, un passat tràgic que ha perseguit l’Anna tota la seva vida… i els records esvaïts de la Lucy podrien ser la clau per resoldre el misteri i sobreviure al malson.

Director

Jamie va treballar com a cineasta autònom durant més de deu anys, dirigint, filmant i muntant. Ara treballa com a editor de vídeo per a una empresa de tecnologia global i continua escrivint i dirigint en el seu temps lliure.

Els curtmetratges de Jamie s’han projectat en alguns dels festivals de gènere més grans del món, guanyant nombrosos premis en el procés. The Creeping és el seu debut com a escriptor/director/productor.

The-Creeping
Jamie-Hooper