Seccions Oficials / Llargmetratges

THE CLEARING

THE CLEARING​ de Stephanie Trainer (USA, 2020)

Anglès, VOS_ENG
1 h 30 min 20 seg

Sinopsi

* Stephanie és una cineasta germanoamericana. És llicenciada per la London Film School i actualment resideix / treballa a Pittsburgh, Pennsilvània, on dirigeix una petita productora de cinema.

* The Clearing segueix la història d’un periodista que estudia els efectes d’una tempesta que fa cinc mesos que continua inflant-se sobre els Apalatxes sense cap signe d’aturada.
Mentre ella i el seu company estan en camí per continuar les entrevistes en curs amb supervivents sobre un comportament psicològic estrany després de la tempesta, es desperta inexplicablement sola en un jeep buit, estacionat en una clariana, envoltada només pel desert dels Apalatxes. Després d’adonar-se que el cotxe no arrencarà, pren l’atrevida decisió de tornar a peu a la civilització tot i haver-se perdut.
Mentre està a peu, comencen a manifestar-se al seu voltant pensaments i visions recurrents vives sobre el trauma infantil, mentre dibuixa similituds perplexes entre el seu passat i els testimonis que ha anat recollint. Cada vegada més obsessionada amb les connexions introspectives que comparteix amb les històries dels entrevistats, es veu incapaç de sortir del bosc i, en canvi, torna misteriosament a la clariana.

The Clearing
Stephanie Trainer