Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

THE APPOINTMENT

THE APPOINTMENT d’Alexandre Singh (Regne Unit, 2019)

Anglès, VOSC
19 min 50 sec

Sinopsi

* Alexandre Singh és un artista visual amb seu a Brooklyn, nascut a Bordeus, França, de pares indis i francesos. Va ser educat a Manchester, Regne Unit, abans d’estudiar Belles Arts a la Universitat d’Oxford.

L’obra de Singh s’inspira en l’amor per la narrativa imaginativa. Comprèn pràctiques tan diverses com l’escriptura, el collage, la instal·lació i el performance, sovint consisteix en rondalles absurdes en què, per exemple, el fundador d’Adidas, Adi Dassler, es torna a imaginar com Faust; Piero Manzoni crea una càmera que menja l’Univers; i les burles esnobs del segle XVII de Molière es tradueixen a l’actual ciutat de Nova York.

La seva obra s’ha exposat a espais de tota Europa i els Estats Units, inclòs el Museu Solomon R. Guggenheim de Nova York; Stedelijk Museum, Amsterdam; Palais de Tokyo, París; Musée d’Art Moderne de la Ville de Paris, París; The Serpentine Gallery, Londres; i Witte de With, Rotterdam.

El 2013, l’obra de teatre de Singh, “The Humans”, es va representar al Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam i a la Brooklyn Academy of Music, Nova York, abans de viatjar al Festival d’Avignon, França, el 2014.

L’obra de Singh està representada en nombroses col·leccions privades i públiques, inclòs el Museum of Modern Art, Nova York; el Museu Solomon R. Guggenheim, Nova York; i el Centre national des arts plastiques, París.

Ha rebut el Prix Meurice d’art contemporani 2011/12 i el 2016 Feature Expanded: Distribution Award.

“The Appointment” és la seva primera pel·lícula.

* En aquest conte sobrenatural de l’artista visual Alexandre Singh, un novel·lista primmirat, Henry Salt, es desperta d’un malson per a continuació trobar una anotació preocupant al seu diari: les 12 hores al restaurant ‘La Folie’. Però, amb qui es troba Henry, i per què no recorda haver fet aquesta cita? Quan no hi troba ningú, Henry s’obsessiona amb resoldre el misteri. A través d’una sèrie de trobades cada vegada més surrealistes, Henry descobreix que la veritat és més inquietant del que podria imaginar.

THE APPOINTMENT
ALEXANDRE SINGH