Seccions Oficials / Llargmetratges

TALES OF TOMORROW

TALES OF TOMORROW de Pedro de Lima Marques (Brasil, 2020)

Portuguès, VOSC, VOSE
1 h 25 min

Sinopsi

* Llicenciat en Disseny, director, productor i soci de Bacteria Filmes. Membre de l’Acadèmia Brasileira de Cinema, amb més de 15 anys en la indústria, ha dirigit i produït molts projectes per a televisió, com ara espectacles setmanals, pel·lícules publicitàries i sèries. Va començar la seva carrera de director produint vídeos virals i sèries webs fa molt de temps. El seu curtmetratge “Cubos” va ser premiat pel Festival Internacional do Minuto i es va mostrar al MASP – Museu d’Art de São Paulo Assis Chateaubriand, una de les institucions culturals brasileres més importants. Entre el 2009 i el 2011, va crear, dirigir i produir 65 capítols del programa setmanal “Galera de Atitude” (65×60 “), al canal educatiu TVE / RS.
Els darrers anys, les seves sèries de documents “Vida Fluxo” (5×25 “) i” Teatro de Rua (R) Existe “(5×25”) es van mostrar als canals rellevants del Brasil. El 2019 va debutar com a director d’animació, amb el llançament de la sèrie d’animació “Jogos de Inventar” (13×7) i, el 2020, comença la seva trajectòria al cinema, com a guionista i director de “Contos do Amanhã” (85 “).

* El 2165, el segrest d’una jove posa en guerra l’últim reducte de la civilització humana. El problema és que, per salvar la humanitat, caldrà confiar en l’ajuda d’un adolescent que viu el 1999.

Tales of Tomorrow
Pedro de Lima Marques