fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges / Ficció

Stream

Stream ​- Sergio Pereda (Espanya, 2023)

Espanyol
1:25:00

Sinopsi

Craven, un streamer amb milers de seguidors en una plataforma de transmissió en directe, ha preparat un stream molt especial per Halloween. El que ningú espera quan reaccionen a un vídeo de Pentagram, un grup de joves investigadors paranormals, és que l’experiència en directe es converteixi en el la pitjor nit de les seves vides. I potser… l’últim.

Director

Llicenciat en Direcció d’Escena i Dramatúrgia per l’ESADCYL i llicenciat en Direcció de Cinema per l’ECAM, compagina els seus projectes com a director de cinema i d’escena amb un treball multidisciplinari en l’audiovisual i la docència.
Com a director d’escena, ha dirigit “Lalibelá” (text d’I.G. May) al Teatre Nacional de Budapest (Nemzeti Színház), fragments de “Contra el progreso” d’Esteve Soler i Trinidad d’Ana F. Valbuena a l’Accademia dei Filodrammatici. a Milà, o la direcció de la cercavila inaugural de la 60a edició de la SEMINCI de Valladolid.
A més de l’estrena de textos propis com “Nexos” al Teatre Zorrilla de Valladolid o “Atentamente, Marilyn Monroe” al teatre LAVA de la mateixa ciutat.
Com a director de cinema, els seus curtmetratges “Tarantos” (2019), “Lloverá y ya no seré tuya” (2020) o “Sombra do mar” (2020), que ha recollit més d’una desena de seleccions a festivals internacionals i cinc premis com el millor curtmetratge al Festival Proyecta i el Premi Especial del Jurat al Millor Director al Festival Curtas.
Actualment, està immers com a director en un curtmetratge, “The Finals” (en desenvolupament, prod. MGC Marketing) i dos llargmetratges: “Bad Age” (en desenvolupament) i “Stream” (en circuit de festivals), co- produït per Cotas Films, MGC Marketing i Wild Lemon Films, amb la col·laboració de Dark Studios.

Tráiler

Comprar entrada

Comprar entrada

Stream
Sergio Pereda