Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

SOUS LA MOUSSE

SOUS LA MOUSSE de Ollivier Briand (França, 2020)

Francès, VOSC, VOSE
13 min 57 sec

Sinopsi

* Després d’un màster en cinema, Ollivier Briand va treballar com a programador al canal Arte.

El seu primer guió, ‘Mistress’, li va permetre obtenir el premi Guió de la ciutat de París i dirigir el seu primer curtmetratge. A través d’aquesta pel·lícula, retrata la tèrbola relació que es desenvolupa entre un professor i la seva jove alumna, esbossant els excessos d’un individu en el control de les seves fantasies.

Després va produir i dirigir un segon curt, ‘Quebra-cabeça’, amb el suport de la ciutat de Lisboa. Aquest retrat irònic d’una dona obsessionada pel suïcidi d’una dona desconeguda guanya els premis del jurat i del públic respectivament als festivals Fécamp i Courts-en-Champagne.

Apassionat del fantàstic, va escriure el seu primer llargmetratge, ‘Messe basse’, orquestrant la cruel rivalitat entre dues dones enamorades del mateix fantasma. La pel·lícula, produïda per Capricci, es troba actualment en preparació.

‘Sous la mousse’, el seu tercer curtmetratge, li permet perseverar en la pel·lícula de gènere i retrobar-se amb el món de la infància que li agrada especialment.

 

* Ivan, de cinc anys, és obligat a banyar-se per la força quan la seva mainadera el posa dins la banyera tant si com no. Un cop a l’aigua, descobreix amb horror que, amagada sota l’escuma, hi ha una espantosa criatura amb la que s’haurà d’enfrontar …

SOUS LA MOUSSE - Ollivier Briand
Ollivier Briand