fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

She from the 21st Century

She from the 21st Century – Minerva Elisa R. Bolaños (Mèxic, 2021)

Espanyol
7:38

Sinopsi

L’any 10156, durant una sèrie d’experiments als quals és sotmesa l’única supervivent del segle XXI, una Investigadora estricte i tenac sembla qüestionar el seu estil de vida quan és testimoni de la personalitat encantadora i extrovertida del subjecte.

Directora

Minerva R. Bolaños, va néixer el 19 de març de 1988 en un hospital públic a Chihuahua, Chihuahua. Va estudiar Arts Plàstiques, escriptura creativa, Disseny Gràfic i Cinema Digital a Chihuahua ia Guadalajara.
El 2014 va començar la seva carrera com a Directora de Cinema al Centre de Capacitació Cinematogràfica als 25 anys. El 2017 va fundar el col·lectiu Cineastes Unides a la recerca d’eradicar la violència contra les dones a la seva escola i al medi.
Ha participat en taules de discussió amb perspectiva de gènere sobre la participació de les dones i les seves històries amb ALTRAFÍLMICA, amb l’ENAC al conversatori “Perspectiva de Gènere a les escoles de cinema” i amb Xàcara Culture en aliança amb la UNESCO amb el conversatori “La responsabilitat social en ser creadora audiovisual”, va participar en un conversatori de l’INAH per la XX Setmana Cultural de la Diversitat Sexual, i al cineclub per a adolescents “Llums, cambra i drets”, convidada pel Govern de Tabasco. Igualment va prestar la seva veu per al projecte “Les veus de Frida” de Yunuen Díaz. Actualment col·labora amb Xácara Culture a l’àrea de Producció i direcció de projectes d’art i gènere.
Al mig executa diversos llocs, principalment Assistent de Direcció, Coordinació de Producció i realitzadora documental.

She from the 21st Century
Minerva Elisa R. Bolaños