fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Documental

Sembrando el futuro

Sembrando el futuro​ – Alberto Utrera (Espanya, 2021)

Anglès, espanyol, VOS
29:40

Sinopsi

“Sembrando el futuro”, protagonitzada pels germans Roca (El Celler de Can Roca), comença amb l’alarmant extinció de la diversitat de cultius: una premissa que els germans descobreixen en el seu entorn local i personal, i que continuen explorant en altres indrets de el món.

Mentre s’endinsen en les solucions de conservació de la biodiversitat que ofereixen una sèrie de diferents experts internacionals, els protagonistes inicien un viatge orientat a salvaguardar el seu patrimoni culinari i el llegat familiar.

Director

Alberto Utrera va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Antonio de Nebrija, un màster a l’ECAM i direcció a La Central de Cine. Després de molts anys dedicat a la publicitat, va començar a treballar en ficció.

El 2017 escriu i dirigeix el seu primer curtmetratge indie rodat en 7 dies, Smoking Club 129 Normes, amb el qual guanya el premi del públic a Alcine, Millor Actriu a Caella Film Festival o millor pel·lícula a Novelíssim, a més de participar al Festiva de Màlaga .

Des d’aquell moment la seva carrera se centra més en la ficció i el gènere documental dirigint la sèrie Neverfilms (Temporades 1 i 2) Sota la Xarxa (guanyadora del Globus d’Or a Hamburg) i la recent estrenada YRREAL per a RTVE.

En el gènere documental ha dirigit Toy Wars (TNT) El Sentido del Cacao (amb més de 30 premis entre els quals destaca una Biznaga de Màlaga) Impuros (estrenat aquest any) i Sembrando el Futuro (entrenat aquest any).

 

Dear Michael
Joan Bover