fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Animació

Self-Actualization of the Werewolf Woman

Self-Actualization of the Werewolf Woman – Conall Pendergast (Canadà, 2021)

Anglès, VOS
4:00

Sinopsi

Un home llop creu que té la seva vida resolta fins que una trobada casual a última hora de la nit li canvia d’opinió.

Director

Conall Pendergast és escriptor, director, il·lustrador i animador.

Va dirigir i animar les pel·lícules “Dot”, “The Cyclops Diet” i, més recentment, “Self-Actualization of the Werewolf Woman”, que es van projectar a FrightFest, Fantastic Fest, CineFantasy i altres.

Les pel·lícules d’acció en directe com a guionista/director inclouen “Flesh Freaks” (“Una petita pel·lícula impressionant que desafia el seu minúscul pressupost” – Rue Morgue); “Kill Them and Eat Them” (‘Una experiència que no s’ha de perdre’ – The Baltimore Sun); i “Legend of the Seven Bloody Torturers”, que es va presentar a més de 20 festivals de cinema d’arreu del món, inclosos el Bucheon International Fantastic Film Festival, Toronto After Dark i el New York Horror Film Festival.

El guió principal de Conall “Dog” es va classificar a la final de BlueCat i als quarts de final de la ScreenCraft Fellowship; “Desertor” a les semifinals del BlueCat i als quarts de final del Big Break; i “Sapien” als quarts de final de Big Break i al Top 10 de la llista de sang de l’etapa 32.

Conall ha creat contingut animat per a nombrosos clients corporatius i ha editat sèries de televisió, documentals, curtmetratges dramàtics i el llargmetratge dramàtic “The Basement”. Va dissenyar i il·lustrar el còmic educatiu “Pipe Dreams”, que va guanyar el premi d’or de la National Canadian Public Relations Society per a projectes d’impressió.

Self-Actualization of the Werewolf Woman