Seccions Oficials / Llargmetratges

RED PILL

RED PILL de Tonya Pinkins (USA, 2021)

Anglès, VOSC, VOSE
1 h 27 min

Sinopsi

* TONYA PINKINS: és una actriu, autora i educadora multipremiada. És especialista en Fulbright 2019-2022. El seu curt “WHAT CAME AFTER” que va produir, dirigir i adaptar amb Christopher Oscar Pena’s de la seva obra homònima al Festival Eclèctic del 2016. es va estrenar al The New York Short Festival el 2016 i va ser una selecció oficial el 2017 Sociopolitical Short Festival, Artemis Women in Action Film Festival, National Black Film Festival Houston, Equality Film Festival, Blow-Up International Arthouse Festival Chicago, Womyn in Media Newark, . Women’s Only Entertainment Film Festival, Queens World Film festival, New Filmmakers New York Festival i WIM-Ns Women’s Film Festival. Va dirigir LIGHTHOUSE LILI per RipFEST.
Tonya ha tingut ombres als directors de televisió Michael Satrazemis, productor del director FEAR THE WALKING DEAD- AMC, Charlotte Brandstrom, MADAM SECRETARY- CBS, Melanie Mayron- FAMOUS IN LOVE -Free Form i Nick Copus, GOTHAM- Fox. Va coescriure, produir i dirigir obres de teatre de VERITAT I RECONCILIACIÓ DE DONES i lectures escenificades a Deepak Home Base, The Commons i al Festival #HealMeToo el 2019., FINS QUE ENS TROBEM DE NOU a The 14th Street Y, PAUL ROBESON: THE OPERA a Trilogy Opera Company el 2018. ACTIVA’L al Black Spectrum Theatre el 2018. Tonya va dirigir EXIT: Una il·lusió de Marita Bonner per a “Visionary Voices” del American Bard Theatre, “Miss Roj” de THE COLOURED MUSEUM per a Project One Voice al Kimble Theatre, A VISIT HOME de Jeffrey Sweet a New Eclectic Voices. Tonya va codirigir EASY TO LOVE de Larry Powell al festival Fire This Time, FOR COLOURED BOYS de Jesse Alick en 48 hores a Harlem. Ha desenvolupat el # BoxSeats de Blaine Teamer a NYTW i a la sèrie Reading Night Monday National Theatre. Ha dirigit V-Day the Vagina Monologues a la Conferència del Ministeri Mundial de la Salut a Mèxic. THE KLUCKING OF HENS de Carol Lockwood al New Professional Theatre., LORD’s RESISTANCE de Camille Darby a. I al Festival Nacional de Teatre Negre de Winston Salem. DEAD PEOPLE’S THINGS de Patricia Ione Lloyd a Red Circle Rising. TRUTH AND RECONCILIATION OF WOMYN tindrà una producció d’aparador a THE TANK d’octubre de 2019. RED PILL que té com a protagonista Catherine Curtin, Kathryne Erbe. Ruben Blades, Colby Minifie, Luba Mason, Adesola Osakalumi i Jake O’Flaherty és el primer llargmetratge de Tonya.

* Cap de setmana de Halloween de les eleccions del 2020, sis vells amics viatgen al país vermell armats d’humor i ingenuïtat.
Quan es troben amb una força inamovible, els seus plans es frustren i la seva lluita per guanyar les eleccions es converteix en una lluita per les seves vides.
Sis progressistes, un cap de setmana mortal.

RED PILL
TONYA PINKINS