fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

Red Glowing

Red Glowing – Pierre Sévin-Allouet (França, 2022)

Francès, VOS
15:35

Sinopsi

Una dona jove lligada recupera la consciència en una habitació submergida en una foscor completa. No sap com ni per què és allí. Una veu espantada es repeteix davant d’ella. Prenent un to normal, la veu comença a burlar-se d’ella. Intermitentment, el feix vermell d’una llanterna il·lumina parts de la cara d’una dona de trenta-un anys. Qui és ella? Per què fa això? Fins on arribarà? L’acció de la resplendor vermella es veu completament a través dels ulls de la jove captiva, en un tret subjectiu fix.

Director

Amb una passió pel cinema i un fort desig de convertir-se en director des de la seva adolescència, Pierre Sévin-Allouet va fer un màster en Producció / Distribució a l’Escola Francesa de Cinema de l’ESA (Higher School of Audiovisual Production) entre 2011 i 2013.

Abans d’això, va assistir a una classe preparatòria literària a l’institut Blomet entre 2006 i 2008. Després va obtenir una llicenciatura i un màster en anglès a la Universitat de la Sorbona de París entre 2008 i 2011.

El 2014, va escriure, co-dirigir i co-produir un teaser al voltant de 47, l’assassí del contracte de la franquícia Hitman, amb la idea de fer un curtmetratge fosc i madur sobre el personatge i el seu univers. Si la campanya de crowdfunding del projecte no va ser un èxit –6 000 euros recollits dels 12 000 euros sol·licitats–, es va continuar desenvolupant l’escenari de la pel·lícula. El projecte final es va assolir el febrer de 2018.

Va participar en el Festival de Cinema de Nikon tres vegades entre 2015 i 2018. En aquesta ocasió, va escriure, produir i dirigir tres curtmetratges: I am Death or Life, I am Snow White i A brilliant idea.

Red Glowing és la primera pel·lícula que ha dirigit des d’una idea brillant el 2018.

Actualment escriu i desenvolupa diversos altres projectes. La seva pel·lícula Maxigator, produïda per Julien Lattes i la seva productora Kinémantis, està buscant finançament. Una altra pel·lícula, Insomnia, ja està escrita i està buscant una productora. S’està desenvolupant un projecte de llargmetratges.

Red Glowing
 Pierre Sévin-Allouet