Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

POLVOTRON 500

POLVOTRON 500 de Sílvia Conesa (España, 2019)

Español
11 min

Sinopsi

* Actriu, directora i escriptora de Cartagena.

Va estudiar guió cinematogràfic a l’Institut de Cinema de Madrid i Màster en Direcció de Cinema a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Com a actriu treballa en teatre, cinema i televisió des del 2009.

El 2017 escriu, dirigeix ​​i produeix el curtmetratge Evströnger, obtenint diversos premis i més de 100 seleccions nacionals i internacionals, entre les quals hi ha el “Mórbido Fest”, el “Fantafestival ”,“ Festival internacional de cinema + vídeo d’Atenes ”i“ Medina del Campo ”.

El 2018 va crear la seva pròpia companyia de productors de ficció “Gerión Films”, especialment orientada al gènere fantàstic. És sota aquesta etiqueta que dirigeix ​​dues pel·lícules de ciència ficció: “Polvotron 500” i “Hamelin”, l’última en postproducció.

 

* Any 2065. Charly és un home gris en un món sense esperances dominat per les grans corporacions, on tot té un preu, fins i tot per descansar sense ser assetjat per la publicitat.

En Charly dorm habitualment en un vell quiòsc hologràfic, POLVOTRÓN 500, on s’ho fa venir bé perquè ningú el molesti.

Una nit activa accidentalment l’holograma sexual resident, «Niky», sense saber que es tracta d’un nou model amb una intel·ligència quàntica millorada …

 

 

POLVOTRON 500-Silvia-Conesa
Sílvia-Conesa-POLVOTRON-500