fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

Part Forever

Part Forever – Alan Chung-An, Ou (Taiwan, 2021)

Xinès mandarí, VOS
12:33

Sinopsi

– Costums tradicionals taiwanesos –
Hi ha un costum tradicional a Taiwan que l’ànima d’una persona morta tornava a casa a visitar la seva família als tres dies després de la seva mort. Per tant, la família esperava a la sala de dol tota la nit per plorar els difunts i expressar els seus sentiments de record fins a l’encaixament.
– Sinopsi –
A la sala fosca, les espelmes parpellejaven dèbilment. Al mig de la sala hi havia un cos. La Huei i el seu marit Wen Hsiung van venir a acomiadar-se de la germana més estimada d’Huei. La cerimònia de comiat, aparentment tranquil·la i trista, semblava amagar un secret sorprenent i fosc…

Director

Alan és un director i guionista d’avantguarda a Taiwan. És bo per fer thrillers humanitaris a baix cost. Les seves obres se centren a retratar el costat fosc de la humanitat i incorporen elements de fantasia i fantasmes per crear una atmosfera depressiva. L’any 2019, el curtmetratge “Repent” va ser nominat a 24 festivals internacionals de cinema i va guanyar premis en 8 d’ells, incloent el millor film de terror, millor thriller i millor curtmetratge. Entre ells, el Mexico Mórbido Film Fest és membre de la Federació Internacional de Festivals de Méliès i també és un festival representatiu de cinema fantàstic i de terror a Mèxic. El 2021, sota l’agitació de la pandèmia, es va embolicar el curtmetratge “Part Forever”. El director va dir: “Continuaré rodant pel·lícules de terror, torturant el cor del públic, per sempre i sempre”.

Part-Forever
Alan-Chung-An-Ou