fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Gènere lliure

Other Worlds

Other Worlds – Ivan Maria Friedman (Suïssa, 2021)

Anglès, VOS
12:40

Sinopsi

Una oda a la infinitat de mons per sempre inabastables per a nosaltres, amagats en el desconegut de la nostra galàxia i milers de milions d’altres galàxies com la nostra.

Director

Em dic Ivan Maria Friedman. Sóc fotògraf, director de fotografia, cineasta i músic clàssic.

Des de la meva petita edat, la música ha estat una font interminable de satisfacció i un combustible per a la meva imaginació que m’ajuda a reinterpretar el món de mil maneres diferents. A mesura que avançava la vida, vaig descobrir que també podia fer fotografies i rodar i editar pel·lícules, i em va agradar molt. Em va entusiasmar la possibilitat de combinar aquestes diferents disciplines i aplicar a cadascuna els principis formals que vaig poder observar en les altres.

La música em va donar l’oportunitat d’explorar les profunditats de la meva pròpia ment, de reflexionar sobre els significats de la vida i la mort, i em va ensenyar a reconèixer i apreciar els patrons harmònics, tant en mi mateix com en la resta del món manifestat. La fotografia i la cinematografia em van donar l’oportunitat de viatjar i presenciar la sorprenent bellesa d’aquest món, conèixer tot tipus de gent interessant i gaudir de moments de pau i meravella a la natura.

En aquestes formes d’expressió i la seva interrelació hi veig un camp de possibilitats per celebrar la vida des de perspectives molt variades, desenvolupar la meva pròpia visió i, juntament amb ella, la meva pròpia veu, amb la qual compartir amb altres persones allò que jo Trobo bonic i significatiu a la vida, i em segueixo fent les preguntes més fascinants de totes: Què és això, allò que anomenem vida? Quina és aquesta experiència de mi, de tu i de l’univers? D’on ha sortit tot? I de què tracta aquest magnífic joc còsmic?

Other Worlds
Ivan Maria Friedman