Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

MEMORY MAN

MEMORY MAN de Christopher M.Armstrong (Regne Unit, 2019)

Anglès, VOSC, VOSE
12 min 15 sec

Sinopsi

* Christopher M.Armstrong és un premiat editor i director, la primera pel·lícula del qual va ser una curta animació a la tendra edat de 13 anys.

Poc després es va unir al cineclub local i va fer ‘Encounter’, un curtmetratge de ciència ficció sobre alienígenes que envaeixen la terra, sobretot per tocar el voraviu a la majoria dels seus membres septuagenaris! Tot i això, va guanyar un premi als millors efectes de so i va ser suficient per a que la BBC s’hi fixés i el contractés com a editor de pel·lícules on va treballar en drames, documentals i fins i tot espectacles d’entreteniment lleuger.

Christopher ha continuat fent diversos curts més inspirats en ciència ficció. També ha guanyat el premi al millor nou director per la seva primera incursió en publicitat i continua dirigint i editant professionalment. També acaba d’editar l’esperat nou llargmetratge ‘Heroes’ de l’escriptor guanyador del premi BAFTA, Manish Pandey.

MEMORY MAN és la darrera aventura de Christopher en un món de ciència ficció distòpica i marca un pas professional en la creixent filmografia de Christopher.

 

* En un futur on les habilitats psíquiques estan prohibides, l’Home de la Memòria es guanya la vida tractant records incòmodes per a altres persones. Quan arriba un nou client hostil, finalment es veurà obligat a enfrontar-se a certs assumptes inacabats.

MEMORY-MAN-Christopher-M-Armstrong
Christopher-M.Armstrong