Seccions Oficials / Llargmetratges

#LIKE

#LIKE, de Sarah Pirozek (USA, 2019)

Anglès, VOSC, VOSE
1h 33min

Sinopsi

* L’escriptora i directora Sarah Pirozek és una cineasta amb formació artística i guardonada en els seus curts; “CONFESSIONS OF A GIRL WHO NEVER RECEIVED A VISITATION FROM THE SACRED HEART”, & “BEFORE AND AFTER FRENCH KISSING” projectats al Festival Internacional de Cinema de Londres i distribuïts pel British Arts Council.

Pirozek va estudiar a St. Martins de Londres i a Nova York al Whitney ‘ISP’, a l’Actors Studio i després es va dedicar a dirigir vídeos musicals.

Altres projectes com el curt, “THE A-Z OF BEING A WHORE”, la producció del llargmetratge independent “FLORA” (A Trans love story) i la direcció d​​el documental distribuït als cinemes “FREE TIBET”, presentat al Festival d’Edimburg, guanyador de “Best of Fest”. Pirozek ha treballat amb talents tant diferents com Tribe Called Quest, Bjork, Bokeem Woodbine o The White Stripes, entre d’altres.

Pirozek està desenvolupant actualment tres pel·lícules, “THE SQUATTER’S HANDBOOK” (amb una opció de la productora Diana Philips), “HMS” i “POOL HOUSE”. També està desenvolupant la sèrie “ROCKAWAY” ambientada a Nova York. El seu primer llargmetratge dramàtic es troba actualment al circuit de festivals i rep crítiques estel·lars de pre-llançament.

* Rosie, una adolescent de Woodstock, està de dol per l’aniversari de la mort de la seva germana petita Amelia, quan descobreix que l’home misteriós que la va explotar sexualment, intimidant-la fins al punt del suïcidi, torna a cercar noves víctimes a través de les mateixes pàgines web. Després que les autoritats es neguin a involucrar-se en el cas, la Rosie descobrirà el seu costat més fosc, tot prenent-se la justícia per la mà”.

#LIKE
#LIKE