Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

LIGEIA MARE

LIGEIA MARE d’Adam Zimny (Alemanya, 2020)

Alemany, VOSC
28 min 58 sec

Sinopsi

* Nascut el 1983 a Piekary Slaskie / Polònia. El 1989 va emigrar amb la seva família de l’antiga República Popular Polonesa a Alemanya Occidental.
Format com a dissenyador de mitjans audiovisuals, comença els seus estudis a la Universitat de Televisió i Cinema de Munich als 24 anys.
Des de llavors ha creat diversos curtmetratges i treballa a la companyia independent de distribució de pel·lícules més gran d’Alemanya, Universum Film.

* Probablement el lloc més mortífer del sistema solar – el llac LIGEIA MARE de la lluna Tità – es convertirà en el lloc de naixement d’una nova espècie molt superior als humans.

En un futur proper, la intel·ligència artificial s’utilitzarà per explotar recursos allunyats de la Terra. A Tità, prop de Saturn, es produeixen misteriosos incidents entre els treballadors artificials que hi viuen en una planta de producció de metà. La companyia encarregada envia observadors a la lluna llunyana per assegurar-se que el seu experiment secret d’IA es mantingui sota control.
Els joves treballadors Lilli i Max entren en el focus dels científics. Cegats per la seva pròpia creació, els humans no entenen, però, que hagin estat durant molt de temps part d’un joc les regles del qual ja no entenen …

LIGEIA MARE
ADAM ZIMNY