Seccions Oficials / Llargmetratges

LAIR

LAIR​ de Adam Ethan Crow (Regne Unit, 2021)

Anglès, VOSC, VOSE
1 h 36 min

Sinopsi

* L’escriptor i director Adam Ethan Crow és un curtmetratge guardonat, cineasta graduat en la direcció del seu primer llargmetratge amb la seva pel·lícula ‘Lair’.
Els seus curts s’han projectat a molts festivals de cinema, inclosos esdeveniments classificats als premis Oscar com Ciff, VIFF i Curtas Villa Do Conde International.
La seva pel·lícula The Conversation que es projecta a la Societat Britànica de Cinematografia i la seva pel·lícula Warhol, guanyadora del premi del jurat a la rellevància social al 27è Festival De Cinema De Girona, són tots dos moments memorables per a ell.

Bio.
Després de lluitar per uns quants guions, Adam aviat va trobar el seu peu com a guionista de llargmetratges, treballant amb algunes de les persones més ben considerades de la indústria de l’entreteniment.
Productors com Scott Mednick (Batman Begins, 300, Teenage Mutant Ninja Turtles), James M. Vernon (Evita, Hacksaw Ridge), Robert Laycock (James Bond) i Denise O’Dell (Swordfish, Exodus; Gods and Kings, The Conseller), tots han confiat en Adam per donar vida a les seves històries.
També ha escrit contingut per a 20th Century Fox, la BBC, Buena Vista, Sky TV, Amazon i molts altres fantàstics generadors d’entreteniment.
El guió d’Adam Decanting California està actualment en desenvolupament amb Mednick Productions. També està ultimant el finançament per al seu proper projecte; Collita òssia.

* Tot el contrari de Warren’s de la pel·lícula The Conjuring, l’autoproclamat expert en ocultisme, el Dr. Steven Caramore, manté les seves afirmacions de possessió i sobrenatural amb la seva confiança haitiana, Ola.
No obstant això, quan un amic i col·lega, Ben Dollarhyde, és acusat d’assassinat, afirmant que estava posseït per alguna cosa demoníaca, Caramore es veu obligat a qüestionar les seves pròpies creences.
Posa l’apartament del seu pare mort amb articles que es diu que estan posseïts o maleïts, i després equipa el lloc amb equips de vigilància. Després lloga l’apartament a una família desprevinguda en una breu escapada a la ciutat.
Caramore espera que tingui efecte alguna cosa horrible. Res no ho fa fins que … En un últim intent de conjurar forces fosques, col·loca a l’apartament la Madonna negra que Dollarhyde afirmava que el posseïa. Això posa en marxa una cadena d’esdeveniments sobrenaturals devastadors que obliga la família i Caramore a una batalla terrorífica per la supervivència.

Lair
Adam Ethan Crow