fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

Lacuna

Lacuna ​- Rodrigo Lages (Brasil, 2021)

Protuguès
1:31:00

Sinopsi

Una família amb problemes s’enfronta a canvis pertorbadors i horribles a les seves vides quan un greu accident desvetlla misteris foscos del passat.

Director

Guionista i director de cinema i televisió, Rodrigo va crear, desenvolupar i escriure les tres temporades de la sèrie de televisió ‘Family Matters’ (GNT). També va escriure la sèrie de drama i terror ‘The Forgotten’ (HBO) i el guió final del llargmetratge ‘The Awakener’. L’adaptació del polèmic Comic Book es va convertir en Sèrie de TV (Turner / Espai), que Rodrigo també va desenvolupar. En col·laboració amb el cineasta Sergio Rezende, va escriure el llargmetratge ‘In the Name of the Law’ (FOX). També va desenvolupar contingut narratiu exclusiu per a TV Globo i Turner. Al costat de l’icònic cineasta Carlos Diegues, va escriure els llargmetratges ‘God is still Brazilian’ (Sony) i ‘Lobato’.

En el seu debut com a director i productor amb el curtmetratge 702, va ser seleccionat a diversos festivals, guanyant els premis al millor guió al Bucharest ShortCut Cinefest i a la millor direcció i públic al TMFF Glasgow UK. Els seus curtmetratges Roommate, Lapse i Reminiscent també van guanyar premis internacionals. El 2021 va escriure, produir i dirigir el llargmetratge ‘Lacuna’, un thriller de suspens ple de misteri i drama.

Mental Soiree
Oliver Pearn