fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

La Era Olvidada

La Era Olvidada ​- Cesar Miranda (Peru, 2022)

Espanyol
01:21:16

Sinopsi

Fa diversos segles, en un territori inhòspit, bell i salvatge, El Heir, el fill exiliat d’una família noble extingida, és traït i gairebé assassinat per lapidació. Les mateixes persones que va ajudar també el van atacar, deixant-lo en agonia. Però sobreviu i s’embarca en un viatge de venjança contra els seus enemics, que han de fugir de les seves cases, pobles i terres per salvar les seves vides.

Anastasia, León, Ania i els altres saben que El Heir no els deixarà sols, els persegueix sense parar i la seva crueltat és incontrolable. Per tant, busquen mitjans extrems per aturar-lo, i després d’anys de fugida i tragèdia, aconsegueixen trobar punts febles en ell per finalment enfrontar-se a ell i intentar posar fi a la seva justa venjança.

Director

Sóc un cineasta nascut a Lima, Perú. Vaig anar a estudiar a l’EICTV de l’escola de cinema cubana el 2000 i després vaig anar a Polònia a estudiar direcció a Lodz Filmschool el 2004, vaig tornar al meu país el 2007 i vaig treballar en la idea d’una pel·lícula que pogués combinar les meves experiències al Perú i Polònia, sempre m’agraden les llegendes i les històries populars que reflecteixin l’ànima interna dels habitants dels països i regions, així que vaig desenvolupar el meu primer llargmetratge “The Forgotten Era” intentant barrejar els dos punts de vista sobre la vida, l’emoció i la redempció.

La Era Olvidada
 Cesar Miranda