Seccions Oficials / Llargmetratges

IN THE STRANGE PURSUIT OF LAURA DURAND

IN THE STRANGE PURSUIT OF LAURA DURAND​ de Dimitris Bavellas (Grècia, 2019)

Grec modern, VOSC, VOSE
1 h 38 min

Sinopsi

* Dimitris Bavellas va néixer a Neos Kosmos, Atenes. Va estudiar direcció de cinema a l’escola de cinema Stavrakos, a Grècia. Es va graduar amb distinció per obtenir el màster en producció de pel·lícules i imatges en moviment a la Northern Film School (Leeds, Regne Unit) el 2008 i va passar algun temps al país treballant com a director.
El seu llargmetratge debut Runaway Day va tenir la seva estrena mundial a la secció competitiva del 19è Festival Internacional de Cinema de Sarajevo. Després es va projectar a Viennale 2013 (Festival Internacional de Cinema de Viena), al 68è Festival de Cinema d’Edimburg (estrena al Regne Unit) i fins a més de 30 festivals a tot el món.
A L’estranya recerca de Laura Durand és el seu segon llargmetratge. Laura va tenir la seva estrena mundial a la competició oficial del Tallinn Black Nights Film Festival 2019, competint entre les últimes pel·lícules de Wayne Wang (Smoke, Blue in the face, etc.) i Andrei Konchalovsky (Runaway Train). La pel·lícula va tenir la seva estrena belga a la secció de competició paral·lela del Festival Internacional de Cinema de Mons 2020.

* Antonis i Christos són dos amics que viuen en un petit apartament a Atenes. En dificultats i apartats de la societat, sobreviuen principalment amb la prestació d’atur Christos. Els dos amics també estan units pel seu interès amorós i platònic per Laura Durand, una estrella porno dels anys 90 que va desaparèixer misteriosament fa diversos anys. També interpreten música de 8 bits amb la seva banda poc coneguda anomenada Speed_28. Quan les coses van de mal en pitjor, els amics decideixen que ha arribat el moment de començar la recerca de Laura Durand.

In the Strange Pursuit of Laura Durand
Dimitris Bavellas