Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

I AM THE DOORWAY

I AM THE DOORWAY de Simon Pearce (Regne Unit, 2018)

Anglès, VOSC, VOSE
19 min 48 sec

Sinopsi

* Simon fa pel·lícules des que va agafar la càmera de vídeo familiar per primera vegada als 13 anys.

Després d’abandonar l’escola, va continuar perfeccionant les seves habilitats treballant en diverses feines de plató, com ara assistent de producció i vídeo, operador de càmeres i editor.

Va tenir l’oportunitat de dirigir el seu primer llargmetratge SHANK el 2008, un drama sobre la majoria d’edat ambientat a la seva ciutat natal de Bristol. La pel·lícula es va programar a més de 60 festivals de cinema a tot el món i es va estrenar en DVD al Regne Unit i als Estats Units el 2009.

El 2015 es va estrenar el seu segon llargmetratge, “Judas Ghost”, un terror sobrenatural filmat en un sol lloc i escrit per l’autor més venut del New York Times Simon R. Green. Continua desenvolupant projectes curts i llargmetratges mentre treballa com a editor independent.

 

 

* Després d’un viatge per investigar el desolat Plutó, l’astronauta Arthur retorna destrossat a casa. Té visions d’ulls obrint-se pas a través de la pell de les seve mans, uns ulls que distorsionen els seus amics i el propi paisatge en visions monstruoses. Creient que ell mateix és el portal d’un invasió extraterrestre i d’un espantós assassinat, haurà de prendre mesures desesperades

Basat en el relat de Stephen King.

I-AM-THE-DOORWAY-Simon-Pearce
Simon-Pearce-I-AM-THE-DOORWAY