Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

HOPES

HOPES de Raúl Monge (España, 2019)

Español
10 min

Sinopsi

* Després de treballar en publicitat realitzant storyboards i il·lustració publicitària s’incorpora al món de cinema amb El Laberinto del Fauno de Guillermo del Toro. Allà es desenvolupa com concept artist per decorats i props sota la direccció d’Eugenio Caballero (Oscar 2006). A més, realitza l’storyborad al costat de Guillermo del Toro amb el qual tornarà a repetir experiència a Hellboy II i a Pacific Rim. Entre d’altres, ha col·laborat en projectes cinematogràfics amb Alejandro Amenábar, Jim Jarmusch, Paco Plaza, Nacho Vigalondo o Eugenio Mira.

Ha col·laborat en molts curtmetratges al llarg de la seva carrera, entre d’altres amb Mateo Gil i la seva obra ‘Dime que yo’ (Goya 2010). Un any abans, el 2009, va guanyar el Festival Teaserland de tràilers falsos amb la seva peça ‘Ignato’.

Fora del cinema desenvolupa a més treballs com a realitzador publicitari, projectes com a dissenyador gràfic, supervisor d’animació i director artístic.

 

* Hopes explica la història d’una parella de persones sense llar; una nena petita i el seu company encaputxat. La seva relació, basada en una dependència singular, es mostra des d’una perspectiva infantil. Una submissió invisible que reflecteix el poder dels més forts.

 

HOPES-Raul-Monge
Raul-Monge-HOPES