Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

HONOR AMONG THIEVES

HONOR AMONG THIEVES de Justin Eugene Evans (USA, 2019)

Anglès, VOSC, VOSE
9 min 59 sec

Sinopsi

* L’anterior pel·lícula de Justin Eugene Evans, “Un lloc solitari per morir”, va ser seleccionada per 46 festivals de cinema, nominada a 53 premis i en va guanyar 29, incloses 18 millors pel·lícules. Aleshores, Justin va marxar de la producció cinematogràfica durant 8 anys per inventar un nou tipus d’il·luminació cinematogràfica. Ara torna al cinema amb un curtmetratge, un western de ciència-ficció.

Les habilitats d’enginyeria de Justin inclouen mecànica, electrònica, òptica i termodinàmica. Va treballar a 18 fàbriques de tota la Xina per aprendre els fonaments de la fabricació moderna. Va aprendre el mandarí bàsic per poder navegar pel món de la fabricació xinesa i del sud-est asiàtic.

Com que és un adult amb la síndrome d’Asperger, sovint se sent lleugerament fora de lloc. El fill de Justin, David, també és autista i la seva dona és professora de cuina en una escola per a alumnes autistes de Wisconsin. Junts, eduquen les persones o autistes sobre l’autisme i defensen l’acceptació de l’autisme.

Justin divideix el seu temps entre la invenció i el cinema.

 

* Quan un vaquer criminal saltador de planetes (Jason R. Moore, The Punisher de Marvel) torna a Nou Mèxic després d’un robatori errat, espera la benvinguda d’un heroi. En canvi, troba que la seva tripulació amotinada ha decidit que ja no està al capdavant.

 

HONOR-AMONG-THIEVES-Justin-Eugene-Evans
Justin-Eugene-Evans-HONOR-AMONG-THIEVES