Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

HAWAII

HAWAII de Jordi Capdevila (España, 2019)

Català
 20 min

Sinopsi

* Sóc un director freelance amb més de 10 anys d’experiència en el cinema publicitari. Actualment treballo per a diverses productores Espanyoles; Lamalanga, Antiestàtic, Sevensenses, Noname, MirindaFilms, etc. Em vaig formar amb un Grau Superior en Disseny Gràfic a l’escola de disseny ELISAVA (Escola Superior de Disseny Elisava). Més tard, la meva passió pel cinema i l’escriptura em va portar a realitzar un postgrau de guió cinematogràfic al Taller de Guionistes – Universitat Abat Oliva.

Vaig començar la meva carrera professional el 1999 com a dissenyador gràfic i aviat vaig començar a treballar en postproducció com a dissenyador de Motion Graphics. La capacitat de conèixer i treballar en diferents disciplines creatives em van portar a concebre i dirigir gran quantitat de projectes audiovisuals. Ja com a director vaig començar a dirigir anuncis per publicitat en 2008.

Actualment combino la meva feina de realitzador publicitari, amb la direcció de videoclips musicals, i amb l’escriptura i desenvolupament de projectes cinematogràfics. Aquest és el meu segon projecte de curtmetratge. El meu primer curtmetratge “Maneres” va estar seleccionat en alguns festivals nacionals.

 

 

* Pedro decideix mantenir la seva rutina diària, malgrat algunes adversitats que li provoquen certa inestabilitat. Aquests nous esdeveniments l’obligaran a aventurar-se cap a un futur incert.

HAWAII-Jordi-Capdevila
Jordi-Capdevila-HAWAII