Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

Facies

Facies – Carlos Moriana, Raúl Cerezo (Espanya, 2021)

Espanyol
14:59

Sinopsi

Espanya, 1692. La Inquisició espanyola està en decadència i, per tant, els seus seguidors són més despietats que mai. Un dels inquisidors fa anys que intenta trobar el dispositiu de tortura perfecte. Vol infligir dolor pur i mostrar al món les horribles conseqüències de seguir el diable. Pot ser capaç de gràcies a “The Deateanor”, una horrible cadira de tortura creada pel seu enginyer. Tanmateix, la filla de l’enginyer Elena té plans diferents …

Directors

Carlos Moriana (Madrid, Espanya, 10/05/1979) és director i guionista. Després de diversos pantalons curts d’aprenentatge, debuta en l’escriptura de curtmetratges professionals d’alt nivell i dirigint “The White Room” (2019), un fantàstic thriller que recorre tot el món, aconseguint més de 40 premis i seleccions a festivals de tot el món. “El rostre”, dirigit amb Raúl Cerezo, és el seu segon curtmetratge.

Raúl Cerezo (Madrid, Espanya, 01/07/1976) és director, productor i guionista. Fundador del productor de cinema de gènere Eye Slice Pictures juntament amb Helion Ramalho, és una figura clau i reconeguda en el món del curtmetratge i el Spanish Fantateror, productor de més de cent obres i director de títols emblemàtics com “escronio” o ” 8 », guanyador del premi Melies d’Art i Paul Naschy al Festival Sitges, entre molts altres reconeixements. El seu debut al llargmetratge arriba amb “El passatger” (2021), dirigit amb Fernando González Gómez i llançat al Festival Sitges, del qual és creador de la idea original i co -productor; La pel·lícula ha triomfat als principals festivals de gènere a Espanya, es distribueix internacionalment i es publicarà a Salas el 2022. A més, Cerezo ha rodat i co -escrit la seva segona pel·lícula, “Old”, també dirigida amb Fernando González Gómez.

Facies
Carlos Moriana, Raúl Cerezo