fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

Faces of war

Faces of war ​- Anton Zharov (Xipre, 2022)

Anglès, rus, ucraïnès, VOS
47:23

Sinopsi

L’objectiu principal d’aquesta pel·lícula és representar completament com les vides i els destins del poble ucraïnès són destruïts pels diferents aspectes de la guerra.
A la nostra pel·lícula ens esforcem per oferir una visió precisa i sense filtres de l’espectre complet dels efectes causats per la guerra.
La nit del 23 al 24 de febrer, l’exèrcit rus va creuar les fronteres d’Ucraïna i va llançar una invasió a gran escala.
Veient el patiment de la gent, voluntaris d’arreu del món van anar a Ucraïna des dels països veïns per donar tota l’assistència possible als refugiats.
Molts voluntaris que no són membres d’organitzacions oficials van començar a evacuar persones de regions perilloses amb els seus vehicles personals.
Alguns d’ells van deixar la seva vida i feina habituals per ajudar els que més ho necessiten ara.
Des dels primers dies de la guerra, metges civils i paramèdics de diferents països van començar a enviar missions mèdiques a ciutats de primera línia per oferir atenció mèdica a la població local.
Aquestes missions continuen la seva feina fins avui.

Director

Аnton Zharov és un director novell de cinema documental que va visitar les terres de primera línia d’Ucraïna juntament amb una organització de metges voluntaris. Una característica única del seu enfocament al procés de rodatge és que treballa sense guió. En la seva obra, Anton utilitza les tècniques més naturalistes que permeten a l’espectador veure el que està passant de manera més realista, sense suavitzar els racons.

Faces of war
Anton Zharov