Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

EXPLORADORES

EXPLORADORES de Borja Escribano (España, 2015)

Español
11 min 37 sec

Sinopsi

* Exploradores és la meva primera pel·lícula. Durant la meva formació com a productor, vaig co-escriure una sèrie web, Operación Benicasim, que formava part del catàleg del lloc web Antena 3. Vaig començar com a meritori de ficcions de TVE a Stamos Okupa2 i programes de televisió com Espejo Público. Vaig treballar com a assistent de producció a la pel·lícula El Cosmonauta finançada íntegrament mitjançant el crowdfunding i rodada entre Letònia i Espanya.

Com a autònom, he produït diferents curtmetratges i espots publicitaris per a empreses com la Creu Roja, Coca Cola, Kellogg, etc.

Durant tres anys he treballat com a assistent de producció en curtmetratges, espots i altres continguts audiovisuals com VR (Vysion360) en una productora de Madrid on també he realitzat la tasca de gerent de desenvolupament de projectes de ficció.

Actualment estic involucrat en l’equip de coordinació de producció d’escena, en una sèrie de ficció de HBO Espanya produïda per Bárbara Lennie, Irene Escolar i José Luis Escolar (Calle Cruzada).

 

* En alguna ciutat de l’any 2040. La Terra està amenaçada per una estranya “malaltia” que afecta el Sol. Julia, astrofísica de l’ESA, és l’encarregada de llançar una missió amb l’objectiu de trobar una solució que salvarà la humanitat. Després del seu malentès amb Eric, el seu company a l’ESA i haver perdut tota esperança de superar la barrera de l’amistat amb ell, Julia començarà un viatge a la recerca, també, d’una nova oportunitat per a ella, però finalment no passarà res com ella pugui esperar.

EXPLORADORES-Borja-Escribano
Borja Escribano