fbpx

Seccions Oficials / Llargmetratges

El Oscuro Lugar Donde Habitan

El Oscuro Lugar Donde Habitan – Gabriel Musco (Argentina, 2021)

Espanyol Argentina, VOSC
01:30:46

Sinopsi

Martín és el líder d’una colla de segrestadors que, pressionat per la salut del seu fill, decideix segrestar una jove adinerada que viu amb el seu pare. Quan demanen el
rescat, descobreixen que el pare ha desaparegut.

Mentre Javier, el germà de Martín, s’enfronta a la recerca del pare, Martín i la resta de la colla intenten obtenir informació de la jove a qualsevol preu.

Aviat comencen a produir-se fets inexplicables i el que semblava una feina senzilla es converteix ràpidament en un malson on cada membre de la banda ha de lluitar per sobreviure a les seves pitjors pors.

Director

Nascut a Buenos Aires l’any 1977. Director de cinema i guionista. És llicenciat com a director de cinema per l’institut CIEVYC.

L’any 2017 va crear juntament amb dos socis la productora Latitud Audiovisual.

Declaració del Director

Aquest film busca projectar els racons més foscos de la ment, aquell lloc on habiten els nostres sentiments més baixos i irracionals. Sense adonar-se’n, s’apoderen del nostre món i finalment ens corroeixen.

El fet d’haver viscut durant uns quants anys amb un trastorn d’ansietat com l’agorafòbia, que és la por de les pors, em va permetre relacionar-me d’una altra manera amb aquest sentiment que tots tenim. Hi he posat una lupa durant aquests anys i he après moltes coses. D’aquell aprenentatge neix aquesta història, com una necessitat de mostrar quantes vegades, sense adonar-nos-en, som presoners de les nostres pròpies pors.

EL OSCURO LUGAR DONDE HABITAN
GABRIEL MUSCO