Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

EL FIN DE TODAS LAS COSAS

EL FIN DE TODAS LAS COSAS de Norma Vila (Espanya, 2019)

Espanyol
15 min

Sinopsi

* Va començar la seva carrera cinematogràfica treballant com a directora de fotografia en diversos documentals i curtmetratges. El 2015 va iniciar la productora independent Demeter Films, amb l’objectiu de produir els seus propis projectes, així com el del seu associat, Haritz Zubillaga, que també és director.

El 2016 va dirigir la seva primera pel·lícula; el curtmetratge Jules D., que explica la història d’un noi que vol convertir-se en un vampir. La pel·lícula va obtenir més de 80 seleccions internacionals i va rebre més de 20 premis i distincions en festivals com FilmQuest, als Estats Units, Zinebi, a Espanya, o Celebration de gènere, a la Xina.

*Després de la mort dels seus pares, Victoria acaba a càrrec d’un familiar llunyà, una dona estricta que està convençuda que el comportament erràtic i l’aspecte malaltís de la nena es poden corregir mitjançant tractaments tradicionals i una assistència regular a l’església. Però la Victòria no millora, i el queixal de la Dona comença a fer-li mal. I com més freqüents són les visites de Victoria al cobert del jardí, pitjor és el seu dolor.

EL-FIN-DE-TODAS-LAS-COSAS-Norma-Vila
Norma-Vila-EL-FIN-DE-TODAS-LAS-COSAS