Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

ECO

ECO de Aitor de Miguel (España, 2019)

Español
14 min

Sinopsi

* Eco és el vuitè curtmetratge dirigit i produït per Aitor de Miguel.

Després de la seva formació professional a la Universitat Complutense de Madrid i l’escola de cinema i teatre Amadora de Portugal, el 2008 de Miguel va fundar la seva pròpia productora, Cámera Lúcida Producciones.

Immediatament va rodar ‘Acaso Yo’, un curt documental sobre la indústria de les adopcions a Etiòpia i ‘Defensor’, sobre un defensor dels drets humans a Colòmbia. Tots dos s’han mostrat en nombrosos festivals, inclosos els de Biarritz, Barcelona i Tenerife.

El 2013 va fer les seves primeres incursions a la ficció, amb ‘Encuentro’ i ‘Los Milagros Sí Existen’ el 2015, ‘Velatorio’ el 2016, ‘Primitivo’ el 2017 i ‘La Falacia del Nirvana’ el 2018.

‘Eco’, produït per un equip de més de 80 persones, representa per al director l’àpex dels seus més de deu anys d’experiència dirigint i produint curtmetratges.

 

* El 1977, la sonda Voyager surt cap a la galàxia amb un missatge en castellà enregistrat a la RNE (Estudi Nacional de Ràdio Espanyol). Quasi 50 anys després, malalta d’Alzheimer, Carmen s’enfronta a ser traslladada de casa seva a la seva residència.

ECO - Aitor de Miguel
Aitor de Miguel