fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

Denali

Denali – Alberto Ortega (Espanya, 2022)

Espanyol
12:00

Sinopsi

Marina contracta els serveis de Soul Data, una empresa que crea consciència digital a través de dades generades en la vida, per reclamar al seu pare difunt per la seva part de l’herència fins que es troba amb nous secrets.

Director

En acabar els estudis de cinematografia a l’escola TAI de Madrid (2003), comença la seva carrera dirigint dos curtmetratges: “Ocult” (2005) i el premiat “Dia de gossos” (2006) mentre comença la seva marxa en diversos canals de televisió com a grafista (FOX España, Globomedia i La Sexta). Com a director ha signat des de llavors múltiples peces publicitàries per a marques com Movistar, Amazon Prevalgui, Sony, Warner, VISA, Cartoon Network, entre altres.
En 2016 estrena la premiada pel·lícula documental “Encara que tu no ho sàpigues” (RTVE, Canal Sud) que codirigeix amb Charlie Arnaiz, amb el qual un any després fundarà la productora Donada Films & Entertainment per a crear i desenvolupar nous formats i continguts.
De seguida dirigeix el projecte de ficció anomenat “EI Punt Fred” (RTVE, 2018), projectes de Branded Content com a “Poesia ets tu” (Loewe, 2018), campanyes de publicitat i nous formats com a “Memòria de futur” (RTVE,2017) i “Anomena-ho X” (PlayZ, 2021). En 2021 rep la nominació al Goya amb la pel·lícula documental “Anatomia d’un Dandi”.
En 2022 estrena la sèrie documental ”Raphaelismo” (Movistar+), la qual codirigeix i produeix al costat del seu soci Charlie Arnaiz i estrena el curtmetratge de ficció “Denali”, de tall futurista.

Recentment s’ha convertit en membre de l’Acadèmia del Cinema.

Denali
Alberto Ortega