fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Documental

Demon Box

Demon Box​ – Sean Wainsteim (Canadà, 2023)

Anglès, VOS
13:59

Sinopsi

Després dels rebuigs del festival, un director revisa el seu curtmetratge intensament personal sobre el trauma, el suïcidi i l’Holocaust, i el transforma en una dissecció dolorosa, contundent i divertida de la pel·lícula i la seva vida.

Director

El cineasta Sean Wainsteim és el supervivent d’un (1) accident d’avió i d’una (1) escola d’art. Durant més de vint anys, ha realitzat anuncis, televisió, vídeos musicals, documentals, animació, robots i fotografia per a Nickelodeon, Sony, Budweiser, Nike, The Rolling Stones, The History Channel, IFC i MTV2.

Sean és l’orgullós receptor de subvencions de BravoFACT!, MuchFACT!, Toronto Arts Council, Ontario Arts Council i Canada Arts Council, innombrables premis de disseny i va ser el director de l’any dels MUCHMusic Video Awards.

En els seus projectes personals, Sean utilitza sovint el realisme màgic per explorar les interseccions entre el trauma generacional i la narració. Actualment, Sean està en la postproducció de ALTERATIONS, el seu primer llargmetratge narratiu. Filmat a casa del seu avi, ALTERATIONS utilitza imatges i temes de contes de fades per explorar el viatge del seu avi des d’un refugiat de guerra fins a un sastre.

 

Dear Michael
Joan Bover