Seccions Oficials / Curtmetratges / Documental

Demon Box

Demon Box​ – Sean Wainsteim (Canadà, 2023)

Anglès, VOS
14:00

Sinopsi

Després de rebutjar el festival, un director revisa el seu curtmetratge intensament personal sobre trauma, suïcidi i l’Holocaust, i el transforma en una dissecció dolorosa, contundent i divertida de la pel·lícula i la seva vida.

Deu anys fent.

*Si us plau, aconselleu que aquesta pel·lícula tracta de temes de trauma i suïcidi.

Director

El cineasta Sean Wainsteim és el supervivent d’una escola d’art (1). Durant més de vint anys, ha fet anuncis, televisió, vídeos musicals, documentals, animació, robots i fotografia per a Nickelodeon, Sony, Budweiser, Nike, The Rolling Stones, The History Channel, IFC i MTV2.

Sean és l’orgullós destinatari de subvencions de BravoFACT!, MuchFACT!, Toronto Arts Council, Ontario Arts Council i Canada Arts Council, incomptables premis de disseny i va ser director de l’any dels MUCHMusic Video Awards.

En els seus projectes personals, Sean sovint utilitza el realisme màgic per explorar interseccions entre trauma generacional i narració. Sean es troba actualment a la postproducció d’alteracions, el seu primer llargmetratge narratiu. Filmat a casa del seu avi, ALTERATIONS utilitza imatges de conte de fades i temes per explorar el viatge del seu avi d’un refugiat de guerra a un sastre de la botiga.

 

Demon Box
 Sean Wainsteim