Seccions Oficials / Curtmetratges / Terror

Darkface

Darkface – Germán Sancho, Raúl Cerezo (Espanya, 2022)

Espanyol
10:03

Sinopsi

La llegenda diu que durant una freda nit de gener, Darkface va pels carrers d’un poble remot. La petita Carla es desperta espantada a mitja nit. El seu germà gran, Lucas, intenta tranquil·litzar -la i convèncer -la que Darkface no existeix.

Directors

Germán Sancho (Madrid, Espanya, 10/07/1979) té una llicenciatura en comunicació audiovisual. Al final de la cursa, va estudiar diversos cursos, producció i muntatge. El 2003 va estudiar el màster i el disseny per a formats de televisió a la Complutense University de Madrid. La seva carrera professional està vinculada a TVE des del 2005 i ha treballat com a cineasta de televisió en molts programes i emissions. Actualment és una segona edició del diari TVE. El 2019 va estudiar un taller d’estudis alts en cinematografia a la prestigiosa escola internacional de cinema de Cuba a San Antonio de Los Baños. Actualment imparteix classes en el màster en documental i informe periodístic transmedia de la Universitat de Carlos III de Madrid, a la Màster de la Complutense University de Madrid i al Màster en Periodisme de la Universitat Rey Juan Carlos. Ha escrit i dirigit els curtmetratges “Invisible” (2015) i “Fears” (2018); Aquest últim, seleccionat i concedit en molts festivals de tot el món, està en procés de desenvolupament del llargmetratge. “Caraoscura” és el seu tercer curtmetratge.

Raúl Cerezo (Madrid, Espanya, 01/07/1976) és director, productor i guionista. Fundador del productor de cinema de gènere Eye Slice Pictures juntament amb Helion Ramalho, és una figura clau i reconeguda en el món del curtmetratge i el Spanish Fantateror, productor de més de cent obres i director de títols emblemàtics com “escronio” o ” 8 », guanyador del premi Melies d’Art i Paul Naschy al Festival Sitges, entre molts altres reconeixements. El seu debut al llargmetratge arriba amb “El passatger” (2021), dirigit amb Fernando González Gómez i llançat al Festival Sitges, del qual és creador de la idea original i co -productor; La pel·lícula ha triomfat als principals festivals de gènere a Espanya, es distribueix internacionalment i es publicarà a Salas el 2022. A més, Cerezo ha rodat i co -escrit la seva segona pel·lícula, “Old”, també dirigida amb Fernando González Gómez.

Darkface
Germán Sancho, Raúl Cerezo