fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Fantàstic

CONTACT

CONTACT – Christopher James Morris (Regne Unit, 2021)

Anglès, VOS
15:32

Sinopsi

Un extraterrestre que parla còrnic torna a la terra amb les restes mortals d’un pelegrí del segle X. L’extraterrestre ve amb un avís, un regal i una proposta.

La pel·lícula KESTAV (CONTACTE) està en llengua còrnica (amb una mica d’anglès) i va ser encarregada/realitzada a Cornualla per Screen Cornwall i FylmK per promoure la reactivació de la llengua còrnica.

Director

Professor Christopher Morris: documentalista, acadèmic i locutor. Christopher Morris és un documentalista. Des del 1989 fins al 2003 Chris va treballar a la BBC de Londres i Cardiff com a director, productor i productor executiu. El seu treball tant a la ràdio com a la televisió inclou documentals, drama i anuncis publicitaris. Els temes recurrents inclouen la naturalesa canviant de la infància, la fe, la religió i el treball amb comunitats marginades.

Els premis inclouen: un BAFTA i dos BAFTA Cymru Awards, un Royal Television Society Award, quatre Celtic Media Awards, els Premios Ondas, un premi especial del jurat a Le Prix Jeunesse i premis al Festival de Cinema de Berlín i al Festival Internacional de Cinema Infantil de Chicago.

Des que va deixar la BBC el 2003, Chris ha estat treballant com a director/productor de documentals autònom i acadèmic i consultor d’històries per a llargmetratges documentals.

Del 2003 al 2015 Chris va treballar a la Newport Film School, on va establir i va dirigir l’únic curs de cinema documental de tres anys al Regne Unit, el 2009 Chris es va convertir en director de l’escola de cinema de Newport i el 2011 va rebre una càtedra com a professor de documental. Pràctica cinematogràfica.

Entre 2015 i 2020, Chris va ser director de l’Escola de Cinema i Televisió de la Universitat de Falmouth, Cornualla.

Contact
Christopher James Morris