fbpx

Seccions Oficials / Curtmetratges / Gènere lliure

Bounty for Bernadette

Bounty for Bernadette – Andreas Elsener (Suïssa, 2023)

Anglès, VOS
17:50

Sinopsi

Bernadette estira el trineu a través d’un paisatge de muntanya nevat a la recerca d’un bandit amb una gran recompensa de diners al cap. Però quan finalment el troba, els seus problemes comencen.

Director

Andreas Elsener va néixer a Zuric el 1991 i es va graduar en Arqueologia Clàssica i estudis de cinema per la Universitat de Zuric el 2018.

El 2014 va produir i va dirigir el seu primer llargmetratge .Durch die Nacht“ (Through the Night) que es va estrenar el 2016 al festival de cinema de Zug. La seva primera pel·lícula documental, MoMonte Iato – The Story of an Excavation’, va ser també la seva tesi mestra en Arqueologia Clàssica. La pel·lícula es va estrenar al Archeofilm de Firenze i es va estrenar teatralment a Suïssa. A més, la pel·lícula va ser guardonada amb el premi d’audiència al Rassegna Internazionale del Cinema Archeologico de Rovereto.

El seu curt de terror psicològic “Pressure Drop” es va estrenar al Neuchteltel Int del 2021. Fantastic Film Festival (NIFFF) abans que es projectés en diversos festivals arreu del món.

Bounty for Bernadette
Andreas Elsener